Pređi na glavni sadržaj
0

Dobro raspoloženje

Dobro raspoloženje

Za celokupno zdravlje i dobrobit u telu mora se zadovoljiti nekoliko faktora. Adekvatna, zdrava, celokupna - najbolja sezonska ishrana, dovoljno tečnosti i redovna telesna aktivnost. Zatim se takođe treba brinuti za dobru i stabilnu mentalnu, a ne samo fizičku kondiciju. Uzimajući u obzir sve gore navedene faktore, osoba se stoga dobro priprema za suočavanje sa stresom i lakše se snalazi u težim situacijama.

U ovom je trenutku vredno napomenuti da je važno konzumirati i dodatke ishrani jer se svi vitamini, minerali i drugi aktivni sastojci ne mogu unositi s hranom (da bi se zadovoljile dnevne potrebe). A što se događa kada je na tržištu more dodataka ishrani različitih proizvođača - svaki od njih kaže da je to najbolje. Zbunjujuće, zar ne?

Prilikom odabira dodataka ishrani, izuzetno je važno prvo proveriti šta vašem telu zaista nedostaje. Šteta bi bilo uzimati dodatak ishrani koji vašem telu zapravo ne treba - s izuzetkom vitamina C, za koji se zna da se ne može predozirati, jer se višak izlučuje u urinu.

Ne smemo zaboraviti da kolagen igra veliku ulogu u vitalnosti tela. To je najvažniji protein u telu i brine se za mladalački izgled i unutrašnju vitalnost. Uz dovoljnu količinu kolagena u telu, osiguraćete fleksibilnost zglobova, vaskularnu fleksibilnost i zdravo vezivno tkivo. Bilo da se odlučite za zamenu kolagena u obliku dodataka ishrani ili s odabranom ishranom koja takođe pomaže stvaranje vlastitog kolagena, na kraju je u potpunosti vaša odluka.

Najbolje od svega, međutim, bilo bi da postoji jedan dodatak koji bi se pobrinuo za ravnotežu svih vitamina, minerala i drugih hranjivih sastojaka koji bi našem telu pružili savršenu ravnotežu. Ali, nažalost, još smo daleko od toga.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala svoju funkcionalnost.
Ti kolačići ne utiču na Vašu privatnost. Više ...