Pređi na glavni sadržaj
0

Dostava

Pakete šaljemo preko dostavne službe City Express. Sve pošiljke šaljemo po principu “danas za sutra”.

Troškovi dostave

Troškovi dostave pri kupovini proizvoda iznad 4000 RSD su besplatni, do 4000 RSD cena dostave je 390 RSD. 

Nakon što je porudžbina obrađena i spakovana za slanje, prodavac predaje paket kurirskoj službi koja tome obaveštava kupca preko SMS poruke. Prema pravilima kurirske službe, kupcu bi roba trebalo da pristigne sledećeg radnog dana. Plaćanje pouzećem vrši se prilikom preuzimanja robe, tako da je pre plaćanja moguće proveriti kvalitet pristiglog paketa i da li na njemu postoje vidljiva spoljašnja oštećenja. 

Upozorenje: Ovi uslovi i troškovi pakiranja i dostave vrede samo za teritoriju Republike Srbije.

Rok dostave

Sve primljene porudžbine šalju se u roku od 2 radna dana i biće dostavljene u roku od 3 – 5 dana (zavisno od radnog vremena i načina rada kurirske službe)

U slučaju da roba ne stigne u predviđenom roku, pošaljite nam email na srbija@gaianaturelle.com kako bi preduzeli potrebne mere.

Ostali uslovi

Osoblje collagenshot.rs trgovine vodi računa o načinu pakovanja proizvoda. Proizvodi se pakuju na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri da li postoje oštećenja kao i da iste odmah reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja.

Dostavu naručene robe obavlja ekspresna kurirska služba koja vrši prijem, prenos i isporuku pošiljke.

Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u transportu. Kupac je obavezan da prilikom preuzimanja robe potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju će dostavna služba koristiti kao potvrdu o preuzimanju.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala svoju funkcionalnost.
Ti kolačići ne utiču na Vašu privatnost. Više ...