Pređi na glavni sadržaj
0

Izjava o dodacima prehrani

Dodatak prehrani

Sve informacije i opisi na stranici (www.collagenshot.rs) su informativnog značaja i nikako nisu zamena za savete, dijagnozu i zdravstvenu pomoć jer nisu priznati od strane medicinskog osoblja. Tvrdnje o određenim proizvodima koje možete naći na online stranici Gaia Naturelle nisu namenjene za lečenje ili sprečavanje bolesti. U slučaju da uzimate lekove ili neke druge dodatke prehrani, pre konzumiranja drugih prehrambenih dodataka ili lekova savetujte sa svojim doktorom ili terapeutom.

Prehrambene i zdravstvene tvrdnje na deklaracijama dodatka prehrani Gaia Naturelle su u skladu s Uredbom komisije (EU) št. 432/2012 s danom 16. svibanj 2012. Tekstovni opisi svakog proizvoda su informativni i nisi bili potvrđeni sa strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).


Kozmetički proizvodi

Svi kozmetički proizvodi Gaia Naturelle su u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i komisije (ES) br. 1223/2009 s danom 30. studeni 2009 o kozmetičkim proizvodima i prijavljeni su u evropski kozmetički portal (CPNP – cosmetic products notification portal).

U slučaju da imate s kožom bilo kakve probleme ili da ste na bilo koji sastojak koji je upotrebljen u kozmetičkom proizvodu Gaia Naturelle alergični, pre upotrebe posavetujte se sa svojim doktorom ili dermatologom.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala svoju funkcionalnost.
Ti kolačići ne utiču na Vašu privatnost. Više ...