Pređi na glavni sadržaj
0

Kolagen shot

Kolagen shot

Kolagen shot je tečni dodatak ishrani koji sadrži:

 • 5'000 mg hidrolizovanog ribljeg kolagena,
 • 1'500 mg MSM-a,
 • 30 mg hijaluronske kiseline,
 • 120 mg vitamina C,
 • 150 µg biotina i
 • 2 mg cinka.

Za lepu kožu, sjajnu kosu, čvrste nokte i gipke zglobove.

Neto iznos: 500 ml

4.400,00 RSD Na lageru

Dodatni popust prilikom poručivanja većih količina

Količina Cena za 1 artikal Popust  
2 artikla 4.000,00 RSD 9 % U korpu

Bez glutena

Bez laktoze

Bez šećera

Bez GMO

Deli:


Opis proizvoda

Kolagen shot je tečni dodatak ishrani sa kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima C, B6, biotinom i cinkom, sa zaslađivačem, za lepu kožu, sjajnu kosu, čvrste nokte i gipke zglobove.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, kostiju, hrskavice i krvnih sudova.

Biotin doprinosi održavanju normalne kose i kože.

Cink doprinosi očuvanju zdrave kože, kose i noktiju.

Klinički dokazano pomaže u poboljšanju elastičnosti i strukture kože. Smanjuje pojavu bora te pomaže u poboljšanju tonusa i čvrstoće kože.

Dodatak ishrani Kolagen shot sadrži riblji kolagen, koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena.

Sa svojom niskom molekularnom masom i malom veličinom molekula 1,5 puta je bolje primenljiv u poređenju sa goveđim i svinjskim kolagenom; osim toga, dodaci ishrani u tečnom obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u vidu tableta. 

Kolagen shot u tečnom obliku ima dobar ukus na nar sa dodatom malom količinom zaslađivača (neophodno dodatog zbog MSM-a koji ima opor ukus i miris), bez šećerabez glutena i bez masti.

Zašto baš Kolagen Shot?

 • Kolagen shot je jedini tečni riblji kolagen sa dodatkom 1,5 g MSM-a u dnevnoj dozi od 25 ml, na našim prostorima (i šire). Kombinacija MSM-a, kolagena i vitamina je fantastična i zbog toga imamo mnogo pozitivnih povratnih informacija.
 • Dodaci ishrani u tečnom obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u vidu tableta. Kolagen shot je male molekulske mase koja mu omogućava izuzetnu apsorpciju.
 • Kolagen shot je izvor kolagena, dobiven je iz potpuno prirodnih izvora - ribe.

Za što preporučujemo dodatak ishrani Kolagen shot:

 

PODRUČJE DELOVANJA

ODOBRENE ZDRAVSTVENE IZJAVE*

ZA KOŽU

Kolagen shot sadrži biotin i cink koji doprinose održavanju normalne kože i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

ZA KOSU

Kolagen shot sadrži biotin i cink koji doprinose održavanju normalne kose.

ZA NOKTE

Kolagen shot sadrži cink koji doprinosi održavanju normalnih noktiju.

ZA KOSTI

Kolagen shot sadrži cink koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kosti.

ZA HRSKAVICU

Kolagen shot sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice.

ZA KRVNE SUDOVE

Kolagen shot sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova.

ZA IMUNI SISTEM

Kolagen shot sadrži vitamin CB6 i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

ZA  VREME I NAKON INTENZIVNE FIZIČKE AKTIVNOSTI

Kolagen shot sadrži vitamin C koji doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vrije i nakon intenzivne fizičke aktivnosti.

ZA ENERGIJU

Kolagen shot sadrži vitamin CB6 i biotin koji doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma.

ZA SMANJENJE UMORA I ISCRPLJENOSTI

Kolagen shot sadrži vitamin C i B6 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

ZA NERVNI SISTEM

Kolagen shot sadrži vitamin C, B6 i biotin koji doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

ZA PSIHOLOŠKE FUNKCIJE

Kolagen shot sadrži vitamin C, B6 i biotin koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji.

ZA REGULACIJU HORMONA

Kolagen shot sadrži vitamin B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti.

ZA ZAŠTITU ĆELIJA OD OKSIDATIVNOG STRESA

Kolagen shot sadrži vitamin C i cink koji doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

ZA POVEĆANJE APSORPCIJE GVOŽĐA

Kolagen shot sadrži vitamin C koji povećava apsorpciju gvožđa.

ZA REGENERACIJU ĆELIJA

Kolagen shot sadrži cink koji ima ulogu u procesu deobe ćelija.

*Pravilnik o prehrambenim i zdravstvenim izjavama koje se navode na deklaraciji hrane (Sl.glasnik RS, br.51/2018 i 103/2018).

kolagen

Oblik: 500 ml bočica sa čašicom za doziranje u kartonskoj kutiji. Dovoljno za 20 dana upotrebe.

Preporučena dnevna količina: 25 ml (plastična čašica koju dobijete uz bocu)


Način upotrebe:

Preporučenu dnevnu količinu (25 ml) odmeriti  koristeći priloženu plastičnu čašicu i popiti. Za najbolju apsorpciju Kolagen Shot uzimati natašte (na prazan želudac).

Pre upotrebe promućkati.

Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku 30 dana. Nakon svake upotrebe proizvod dobro zatvoriti.

Originalno zapakiran i zatvoren proizvod možete držati na sobnoj temperaturi. Rok trajanja zatvorenog proizvoda je 2 godine od dana proizvodnje (datum upotrebe  označen na pakovanju).

Ukoliko želite, možete preporučenu dnevnu dozu Kolagen sot-a pomešatisa vodom, sokom ili kombinovati sa smutijem.

Upozorenja:

 • Proizvod nije namenjen osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, trudnicama, dojiljama i osobama sa oboljenjima bubrega ili jetre.
 • Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.
 • Čuvati van domašaja dece.

Napomene:

 • Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života.
 • Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.
 • Proizvod se može razlikovati u mirisu, ukusu i boji od serije do serije zbog prisustva prirodnih sastojaka.

Aktivni sastojci

HIDROLIZOVAN RIBLJI KOLAGEN Hidrolizovani kolagen animalnog porekla dobija se heterogena smeša protein – želatin, koji se kao takav ne nalazi u prirodi već se dobiva preradom. Riblji kolagen sve više dobiva na značaju, pre svega zbog toga što se kod njega izbegava rizik od prenašenja bolesti goveda, a pogodan je i zbog visoke dostupnosti i zbog nepostojanja verskih barijera. Glavna razlika između ribljeg i goveđeg kolagena je u njegovoj visokoj biološkoj vrednosti, visokom sadržaju esencijalnih aminokiselina i niskom sadržaju hidroksiprolina. Od aminokiselina najviše ima glicina, prolina, alanina i hidroksiprolina. U svrhu pripreme dijetetskih suplemenata koji se koriste  za očuvanje zdravlja kostiju i zglobova, želatin se podvrgava intenzivnijoj hidrolizi kako bi se proizveli vodostvorljivi peptidi različitih molekulskih masa. Prema određenim istraživanjima pretpostavlja se da su hidrolizati kolagena korisni kod degenerativnih bolesti zglobova i kostiju.

U jednoj dozi (25 ml) proizvoda Kolagen shot količina hidrolizovanog ribljeg kolagena deklarisana je na 5'000 mg, što je u skladu sa dozama navedenima u PDR for nutritional supplements.

→MSM (metilsulfonilmetan) – je organska supstanca koja sadrži sumpor koja se prirodno javlja kad velikog broja različitog voća, povrća, zrnevlja i životinja, uključujući i ljude. Točna biološka uloga MSM-a je nepoznata. Tvrdnje o pozitivnom zdravstvenom delovanju MSM uključuju:

 • analgetski efekat, posebno kod artritisa,
 • imunomodulatorni efekat kod autoimunih bolesti,
 • sposobnost oporavka mišića,
 • pomoć kod nesanice i regulacije sna i
 • terapije dijabetesa.

U jednoj dozi (25 ml) proizvoda Kolagen shot količina MSM-a deklarisana je na 1500 ml, što je u skladu sa dozama navedenima u PDR for nutritional supplements.

HIJALURONSKA KISELINA – se nalazi u gotovo svakoj ćeliji humanog organizma i ima izuzetan značaj u obnavljanju osnovnih metaboličkih i fizioloških funkcija. Poluživot molekule hijaluronske kiseline u fiziološkim uslovima, za većinu tkiva, iznosi manje od tri dana, a u koži oko 24h. U organizmu se konstantno vrši sinteza hijaluronske kiseline, kako bi se popunili depoi. Ona ima veliki značaj za očuvanje elastičnosti, hidratacije i čvrstine kože. U kostima i hrskavicama koje čine zglob, hijaluronska kiselina vrši raspodelu i amortizuje mehanički pritisak na koštanu strukturu koji nastaje pokretanjem zgloba, povećava otpornost na habanje, „podmazuje“ zglob i povećava viskozitet zglobne tečnosti. Hijaluronska kiselina se nalazi u oku, koži, kosi, ligamentima, tetivama i drugim tkivima, gde zajedno sa kolagenom i elastinom formira tzv. ekstracelularni matriks. Ekstracelularni matriks obezbeđuje elastičnost tkiva, sprečava dehidraciju, omogućava transport hranjivih materija i otpadnih produkata metabolizma itd. Starenjem dolazi do smanjene količine hijaluronske kiseline u organizmu. Koristi se u dodacima ishrani u preparatima za očuvanje funkcije zglobova i kvaliteta kože.

Predložene zdravstvene izjave za hijaluronsku kiselinu se odnose na njenu ulogu u podmazivanju i održavanju zdravlja i pokretljivosti zglobova i održavanju hidratacije i dobrog izgleda kože. Smatra se bezbednom supstancom i za sada nisu poznati neželjeni efekti ili interakcije sa lekovima, suplementima ili hranom.

U jednoj dozi (25 ml) proizvoda Kolagen shot količina hijaluronske kiseline, poreklom iz natrijum-hijaluronata, deklarisana je na 30 mg.

→VITAMIN C – za vitamin C je EFSA autorizovala sledeće zdravstvene izjave; Vitamin C doprinosi: normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju, hrskavice, kože, desni i zuba, normalnom energetskom metabolizmu, normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjenje umora i iscrpljenosti, regeneraciji reduktivne forme vitamina E. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa. Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vrijeme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti.

U jednoj dozi (25 ml) proizvoda Kolagen shot količina vitamina C (u obliku L-askorbinske kiseline) deklarisana je na 120 mg.

VITAMIN B6 – za vitamin B6 je EFSA autorizovala sledeće zdravstvene izjave; Vitamin B6 doprinosi: normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj sintezi cisteina, normalnom metabolizmu homocisteina, održavanju normalnog energetskog metabolizma, normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnom metabolizmu proteina i glikogena, regulaciji hormonske aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnca.

U jednoj dozi (25 ml) proizvoda Kolagen shot količina vitamina B6 (u obliku piridoksin-hidrohlorida) deklarisana je na 1,68 mg.

→BIOTIN – za biotin je EFSA autorizovala sledeće zdravstvene izjave; Biotin doprinosi: normalnoj psihološkoj funkciji, normalnom metabolizmu makronutijenata, normalnom funkcionisanju nervnog sistema, doprinosi održavanju normalne kose, kože i sluzokože te doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma.

U jednoj dozi (25 ml) proizvoda Kolagen shot količina biotina (u obliku D-biotina) deklarisana je na 150 µg.

→CINK – za cink je EFSA autorizovala sledeće zdravstvene izjave; Cink doprinosi: normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnoj sintezi DNK, ima ulogu u procesu deobe ćelija, doprinosi normalnoj sintezi proteina, normalnom metabolizmu makronutrijenata, normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, normalnoj funkciji imunog sistema, normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnom metabolizmu masnih kiselina, normalnom metabolizmu vitamina A, održavanju normalnih kostiju, kose, kože i noktiju, održavanju normalnog vida, doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

U jednoj dozi (25 ml) proizvoda Kolagen shot količina cinka (u obliku cink-glukonata) deklarisana je na 2 mg.

Nutritivna vrednost

Nutritivna vrednost U 100ml U 1 dozi (25ml) %RU*
Energetska vrednost 380 kJ/91 kcal 96 kJ/ 23 kcal 2%
Masti
-od čega zasićene masne kiseline
0 g
0 g
0 g
0 g
0%
0%
Ugljeni hidrati
-od čega šećeri
8 g
0 g
2 g
0 g
1%
0%
Proteini 18 g 4,5 g 9%
Sol 0,01 g <0,01 g 0%
Aktivni sastojci U 100ml U 1 dozi (25ml) %PDU*
Vitamin C 320 mg 120 mg 150%
Vitamin B6 6,72 mg 1,68 mg 120%
Biotin 600 µg 150 µg 300%
Cink 8 mg 2 mg 20%
 
Hidrolizovani riblji kolagen  20000 mg  5000 mg **
MSM  6000 mg   1500 mg **
Hijaluronska kiselina  120 mg  30 mg **

*RU=referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal).
Pakovanje je dovoljno za 20 dana redovne upotrebe.

PDU=preporučeni dnevni unos, **=preporučeni dnevni unos nije ustanovljen 

Više o pozitivnim efektima i dosadašnjim iskustvima možete pročitati na našem Instagram i FB profilu.

Proizvod je napravljen u slovenačkoj firmi u skladu sa visokim standardima kvaliteta; HACCP, GMP i ISO 9001.

 

brez glutena

BEZ GLUTENA

BREZ GSOBEZ GENETSKI MODIFIKOVANIH SASTOJAKA

BRE LAKTOZE

BEZ LAKTOZE

BREZ SLADKORJA

BEZ ŠEĆERA

Opšte o kolagenu

Kolagen je najzastupljeniji protein kod sisara. Odgovoran je za više bioloških funkcija kao što je pružanje potpore vezivnom tkivu, mišićima i koži. 37% svih proteina u telu čini kolagen. Kolagen je složeni protein koji se sastoji od čak 19 različitih aminokiselina koje imaju značajan uticaj na naše telo.

Verujem da ste već primetili poplavu dodataka prehrani s kolagenom na tržištu. Dodaci prehrani sa kolagenom su postali jedni od najtraženijih dodataka prehrani u zadnje vreme. Malo se zezamo ali ima istine u tome – dodaci prehrani s kolagenom rastu kao gljive posle kiše. Zašto je to tako? Da li je to opravdano?

Da jeste. Sada se verovatno pitate zašto.

Kolagen je odgovoran za elastičnost kože. Igra bitnu ulogu i kod zdravlja zglobova i kostiju.

Kolagen se nalazi u hrskavici, koži, zubima, noktima, tetivama i kosi. Poznajemo čak 16 vrsta kolagena, a 80-90% kolagena u telu su vrste I, II i III. Najzastupljeniji kolagen u telu je kolagen tipa I.

A šta zapravo kolagen tipa I predstavlja u telu?

 • 90% beonjače,
 • 80% tetiva,
 • 75% kože,
 • 60% hrskavice,
 • 30% kosti,
 • 1 – 10% mišićne mase.

Znate li kada počinjemo stariti? Nakon 25 godina. Tada nam počinje padati vlastita proizvodnja kolagena u telu. Prema podacima, očekuje se da će telo proizvoditi 1,5% manje kolagena svake godine nakon 25. godine života.

Shot kolagena sadrži hidrolizirani kolagen. To znači da se u procesu izrade dodatka prehrani s kolagenom koristi proces hidrolize u kojem se kolagen razgrađuje na manje komponente koje se zovu peptidi. Peptidi se lakše razgrađuju u probavnom sistemu na njihove osnovne gradivne jedinice – aminokiseline, te se prema tome lakše apsorbuju.

Riblji hidrolizovani kolagen sastoji se od manjih peptida (delova proteina) nego kolagen iz drugih izvora i shodno tome se 1,5 puta lakše vari, apsorbuje i distribuira u organizmu. Pošto se konzumira, apsorbuje se u krvotok i dospeva do dermisa (dubljeg sloja kože), gde može da ostane i do 14 dana. Tu stimuliše umnožavanje i pokretljivost fibroblasta, povećava količinu kolagena, poboljšava proizvodnju hijaluronske kiseline, i aktivira zaštitu protiv UV zračenja. Takođe se razlikuje od ostalih vrsta kolagena jer sadrži veće količine aminokiselina: lizina, glicina, prolina i hidroksiprolina. Zajedno, ovi nutrijenti stimulišu ćelije kože, zglobova i kostiju da sintetišu proteine, uključujući kolagen i pomažu telu da izgradi tkiva, uključujući mišićno tkivo, kosti i kožu.

Kolagen dobijen iz ribe, je garantovano čist i bez toksina, kao što su teški metali i ostale štetne supstance.


Klikni na recenzije korisnika


Sastojci

Voda, hidrolizovani kolagen (ribe), humektans: ksilitol (7%), MSM (metilsulfonilmetan), vitamin C (L-askorbinska kiselina), kiselina: jabučna kiselina, mlečna kiselina, arome, hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronat), konzervans: kalijum sorbat, cink (cinkov glukonat), boja: likopen iz crvenog paradajza, vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid), biotin (D-biotin), zaslađivač: sukraloza.

Recenzije kupaca

| Preporuka prijateljima: DA
"Prezadovoljna sam kolagen shotom, pocela sam da ga koristim u 7 mesecu trudnoce da bih sprecila nastanak strija. Koristim ga i dok dojim. Tri meseca je proslo nakon porodjaja. Ja izgledam kao pre, sve se vratilo na mesto. Koza na stomaku je zategnuta, lice blistavo, a kosom sam posebno zadovoljna, nikad nije bila gušća. Takodje, na pripremama za porodjaj mi je receno da bih trebala da unosim kolagen. Odlucila sam se za vas, iako ste naglasili na pakovanju da nije preporucljivo trudnicama i dojiljama. U sastavu zaista nema nicega sto bi skodilo. "
- Dušica Tešić, Beograd
| Preporuka prijateljima: DA
"5"
- Nada Djurić, Beograd
| Preporuka prijateljima: DA
"Svakom bih preporučili ovaj proizvod, neće se pokajati. Kada ga jednom probaš teško ćeš ga ostaviti. Sve preporuke "
- Irena Milivojevic, Kladovo
| Preporuka prijateljima: DA
"Koristim već duže vreme ovaj preparat sa manjim pauzama. Primetno je poboljšanje kvaliteta kose, za nokte nisam sigurna zbog gel laka koji često nanosim. Ali započeti dan sa Collagenom postao je moj ritual i mnogo bolje se osećam kada ha koristim. U mojoj porodici se jako puno koristi, svi imaju bar neki pozitivan efekat. Za svaku preporuku. Bilo bi lepo da Bernu kupci dobijaju extra popust pri svakoj porudzbini."
- Nena, Sombor
| Preporuka prijateljima: DA
"Jedinstven je"
- Danijela Roglic, Beograd
| Preporuka prijateljima: DA
"Savrsen je.Kupujem kad je Akcija,prvi put sam probala kad sam bila kod prijatelja u Svajcarskoj.Preporuka. Bojana,Beograd"
- Bojana Mikanovic, Beograd
| Preporuka prijateljima: DA
"Odličan!"
- Stojanovic Tanja, Beograd
| Preporuka prijateljima: DA
"Ako bih mogla da ocenim ovaj proizvod, bila bi čista 10-ka!! Početkom godine sam čula za kolagen, prva misao mi je bila SKUPO... razmisliću.. Nakon nekog vremena, popust i ja odlučim da rizikujem. Ljudi, moje lice je bilo puno sitnih bubuljica (pored sve nege i organiskih proizvoda koje koristim), nakon korišćenja prve bočice vi ne možete da zamislite poboljšanje i napredak koji se desio. Druga, treća bočica, moje lice čisto, umanjene bore, hirdrirano... nemam reči da opišem sreću i zadovoljstvo :))) Kosa raste, nokti oporavljeni (iako stavljam gel lak, tačno se vidi razlika u delu nokta koji raste ispod gela) :)) Nakon 4 bočice sam imala pauzu od tri meseca (čekala sam popust, iskreno), i bubuljice su se vratile i to mi je najteže palo jer sam se vratila na staro misleći da treba da štedim na sebi i svom zdravlju! Više NIKADA!! :))) Poručena je početkom leta nova tura od nekoliko bočica i krema za lice - i naravno ponovo poboljšanje, kosa koja raste, hidrirano lice, umanjene bore.. ma milina :)))) Svi su primetili napredak, imam 30 godina i to nisu neke godine ali jeste kada mi kažu da izgledam mnogo mladje :))) Ono što sam ja sebi kao strategiju zadala jeste - iskoristi popust, kupi više bočica, vremenski će trajati do nekog sledećeg popusta! Em mi se isplatilo, em sam zadovoljna em sam zdrava :))) Ko može ovako da se organizuje sa finansijama, najtoplija preporuka od mene."
- Tijana Tripunović, Pančevo
| Preporuka prijateljima: DA
"U martu 2021. godine sam se porodila. Kosa je pocela strasno da opada,bukvalno mi je bilo stresno da je perem.S obzirom da imam jako tanku dlaku i ne bas gustu kosu,odlucila sam da spasem sto se vise spasti moze.Vec sam popila 3 bocice i rezultati su vidljivi.Kosa je mnogo lepsa,meksa i dosta manje opada.Iskreno verujem da ce od kolagena kosa skroz prestati da opada,stoga cu nastaviti sa koriscenjem."
- Ana-Marija, Beograd
| Preporuka prijateljima: DA
"Koristim prvu biću i već sam pri kraju. Moj problem je bio u nenormalno opadanju kose,godinama unazad. Primećujem da se taj problem smanjio, opadne po neka dlaka što je i normalno, ali ne u onoj količini kao što je bilo. Nastavicu svakako da pijem kolagen. Hvala"
- Dragana Raskovic, Beograf
| Preporuka prijateljima: DA
"Dala bih mu jos 10 zvezdica.Fenomenalan proizvod.Krema je savrsena ,za jako kratko vreme a mozda vec nakon prvog nanosenja vidi se velika razlika.Vredi ,zaista vredi svaki dinar.Hvala Vam i nadam se da cete jos dugo biti na nasem trzistu.Violeta."
- Violeta Milosevic, Paracin
| Preporuka prijateljima: DA
"Ovaj proizvod je zaista fenomenalan. Koza mi bukvalno sija. Kosa, nokti rastu neverovatnom brzinom. Sve preporuke od srca."
- Ivana Jovanovic, Beograd
| Preporuka prijateljima: DA
"Preparat sam počeo da koristim uporedo sa svojom suprugom. Razlog je taj što znam da kolagen, generalno, pomaže kod koštano-zglobnih problema, a pošto imam problema sa kolenom rešio sam da probam. Inače, ja sam lekar, kardiolog i po prirodi stvari više sam orijentisan na klasične farmaceutske proizvode. Posle 2 meseca uzimanja preparata praktično ne osećam bolove u kolenu, ni posle dužeg hoda, niti kada se menja vreme, što je ranije bila redovna pojava. Konsultovao sam se sa svojim kolegama ortopedima i nisu bili iznenađeni efektima kolagena. Toplo preporučujem ovaj preparat svima sa sličnim problemima."
- Branislav, Sombor
| Preporuka prijateljima: DA
"Ovaj proizvod sam počela da koristim jer sam videla da ga mnogi preporučuju i iskoristila popust i kupila ga. Porodila sam se u februaru 2020. Nakon porođaja kosa mi je počela opadati u pramenovima i to je bilo užasno...... kosa posvuda po stanu, krevetu, posteljini, na bebici.... ma jednom rečju katastrofa. Želela sam da rešim problem jer je kosa toliko opadala da sam se mnogo uplašila. Nakon što sam počela sa korišćenjem Kolagen Shot-a uočila sam mnogo poboljšanja. Nakon prve boce kosa je mnogo manje opadala, nokti su bili mnogo jači i čvršći, ukus je u početku bio malo neobičan ali kako su dani odlazili mnogo mi se dopao i sasvim sam se navikla na njega. Zbog očiglednog poboljšanja poručila sam nove dve boce i verujem da će se tek pun kapacitet i delotvornost ovog preparata pokazati u narednim mesecima. Ovaj proizvod od srca preporučujem svima koji imaju problem sa opadanjem kose, slabim noktima jer samo nakon prve boce rezultati su vidljivi. Verujem da će u narednom periodu koža takođe odreagovati i da će se tonus i jedrina popraviti, da će dobiti dodatni sjaj i elastičnost i zato nastavljam sa korišćenjem istog. Nakon potrošene još dve boce javljam rezultate....."
- Jagoda Vještica, Futog
| Preporuka prijateljima: DA
"Vrlo sam zadovoljna Kolagen Shot-om. Pijem četvrtu bočicu i moja kosa se nakon drugog porođaja sjajno oporavlja. Nakon mnogo isprobanih preparata, zaista iskreno preporučujem ovaj proizvod."
- S.K.


Da li ste kupili ovaj proizvod?  

  

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala svoju funkcionalnost.
Ti kolačići ne utiču na Vašu privatnost. Više ...